Végegyházi Horgásztó

Hírek

Közlemény

Tovább...

Változások a végegyházi horgászok háza táján!

Megtartotta évi rendes közgyűlését a Végegyházi Sporthorgász Egyesület, amely jelentős változásokat is hozott az egyesület életében.

Tovább...

A hosszú hétvégén indul a végegyházi horgász szezon!

Az idei évben március 13-án reggel hétkor nyitja meg kapuját a Végegyházi Horgásztó, és október végéig fogadja a horgászat szerelmeseit.

Tovább...

Csukaállomány tesztelése a végegyházi horgásztavon

A Végegyházi horgásztó csukaállományának felmérése érdekében teszthorgászatra került sor a napokban, néhány horgásztársunk segítségével.

Tovább...

Újdonságok a végegyházi horgászok háza táján

Véget ért a 2020-as horgászszezon, és megkezdődött a 2021-es évad. Nem volt egyszerű a tavalyi év senkinek, hiszen a járvány miatti intézkedések mindenkit érintettek. A szükséges megszorításokat ki-ki habitusának megfelelően élte meg.

Tovább...

Családi nap, második alkalommal

Végegyháza Község Önkormányzata, a Végegyházi Sporthorgász Egyesület és a Barangoló Közhasznú Egyesület ismét Családi Napot rendezett, amely a VI. Tóavató Horgászversennyel kezdődött 2020. augusztus 20-án, a Végegyházi Horgásztavon.

Tovább...

Megint szépült a végegyházi horgásztó!

Társadalmi munkát hirdetett a Végegyházi Sporthorgász Egyesület tagjai és szimpatizánsai számára, 2020. augusztus 8-ára, a Végegyházi Horgásztó partjára.

Tovább...

Telt ház és rekord számú nevező!

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület a Végegyházi Horgásztavon rendezte meg immár ötödik alkalommal 24 órás horgászversenyét.

Tovább...

Ha kitart a szerencsénk, sikeres lehet a jubileumi évünk!

Az országos járványhelyzet és az annak vonzataként meghozott intézkedések eddig szerencsére nem érintették drámai módon az ország horgászegyesületeinek, így a Végegyházi Sporthorgász Egyesület tevékenységét sem.

Tovább...

Megtartották éves közgyűlésüket a végegyházi horgászok

Éves szánvetésük készítéséhez gyülekeztek a Végegyházi Sporthorgászok a Barangoló Közösségi Házban 2020. február 8-án.

Tovább...