Végegyházi Horgásztó

Horgászaink figyelmébe!

Tisztelt horgásztársak! Az idei évtől már csak érvényes horgász kártya regisztrációval, illetve horgász kártyával adható ki az állami jegy. Ennek feltétele a horgász regisztráció, amit a Végegyházi Sporthorgász Egyesület tagjai már múlt év szeptembere óta elvégezhettek, illetve elvégezhetnek a Barangoló Közösségi Házban is, ahol hétfőn, szerdán és pénteken 15-17 óráig biztosítunk erre lehetőséget.

 

 

 

 

 

Ugyanezen idő alatt adjuk ki a horgászok számára az állami horgászokmányt, illetve a szokásos területi jegyeket. Az egyesületünk tavára is ebben az időszakban lehet területi jegyet váltani. A Végegyházi Horgásztóra szóló éves területi jegy ára 30.000 Ft, ami harminc nemes hal fogására jogosít, részletek a helyi horgászrendben. A napijegy árát sem emeltük, az továbbra is 3.000 Ft.

 

 

 

 

 

A fogási naplók leadási határideje is vészesen közeledik, az utolsó időpont 2019. február 28.

 

Az egyesület horgásztava március 15-én reggel nyit, a márciusi nyitva tartás 07.00 órától 17 óráig tart. A tóba nyitás előtt telepítésre kerül 2,5 mázsa amur 4 kilógrammos átlagsúlyban, illetve hat mázsa 1,7 kg átlagsúlyú pikkelyes ponty. Terveink szerint ez a mennyiség március 15-e előtt a tóba kerül, ha az időjárás megengedi. A további telepítések, a visszafogások figyelembe vételével, valamint az éves halasítási terv alapján fognak történni. A telepítések pontos idejéről a tónál kihelyezett hirdetőn, illetve facebookon keresztül adunk tájékoztatást.

 

 

 

A szezon idején négy saját versenyt tervezünk:

 

Április 13.: IV. Szezonnyitó Horgászverseny

 

Július 06-07.: IV. Huszonnégy órás horgászverseny

 

Augusztus 10.: V. Tóavató Horgászverseny

 

Október 12.: V. Szezonzáró horgászverseny

 

Az év folyamán hat alkalommal lesz lehetőség éjszakai horgászatra a nyári hónapokban. A tervezett időpontok: június 08., 22., július 13., 27., augusztus 17., 31.

 

Reméljük, az idei évben is sikeres horgászatokat és remek szórakozást nyújt a mi kis tavunk. Szeretettel várunk minden horgásztársunkat, pecára fel.