Végegyházi Horgásztó

Hírek

Megtartották éves közgyűlésüket a végegyházi horgászok

Éves szánvetésük készítéséhez gyülekeztek a Végegyházi Sporthorgászok a Barangoló Közösségi Házban 2020. február 8-án.

Tovább...

Szezonzáró horgászverseny verőfényes napsütésben

A hét végén rendezte meg V. Szezonzáró horgászversenyét a Végegyházi Sporthorgász Egyesület a Végegyházi Horgásztavon. Nem csak a jó idő, de a halak is pártfogásukba vették a versenyzőket.

Tovább...

Tizenhárman voltak a nagy ho-ho-hók!

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2019. szeptember 29-én rendezte meg a Nagy Ho-Ho-Ho Horgászversenyt.

Tovább...

Új horgászokat "avattunk"

A Barangoló Közösségi Ház adott otthont a Végegyházi Sporthorgász Egyesület szervezésében megrendezett horgászvizsgának, 2019. március 22-én. Az egyesület hetedik alkalommal szervezett kihelyezett vizsgát. A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetségének segítségével.

Tovább...

Közgyűlés a végegyházi horgászoknál

 

Évi rendes közgyűlését tartotta meg a Végegyházi Sporthorgász Egyesület a Barangoló Közösségi Házban, 2019. február 9-én. A közgyűlésen nem csak az elvégzett munkáról számolt be az egyesület vezetősége, hanem - mivel az elnökség megbízatása is lejárt - teljes tisztújításra is sor került.

Tovább...

Horgászaink figyelmébe!

Tisztelt horgásztársak! Az idei évtől már csak érvényes horgász kártya regisztrációval, illetve horgász kártyával adható ki az állami jegy. Ennek feltétele a horgász regisztráció, amit a Végegyházi Sporthorgász Egyesület tagjai már múlt év szeptembere óta elvégezhettek, illetve elvégezhetnek a Barangoló Közösségi Házban is, ahol hétfőn, szerdán és pénteken 15-17 óráig biztosítunk erre lehetőséget.

Tovább...

Haltelepítés

2018. április 5.-én öt mázsa három nyaras ponty került telepítésre tavunkba.

Tovább...

Indul a horgász szezon Végegyházán!

A hagyományos időpontban, március 15-én nyitja meg kapuit a Végegyházi Horgásztó, ezzel kezdetét veszi a horgász szezon nálunk is.

Tovább...

Nagy ho-ho-ho horgászverseny

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2017. szeptember 30-án tizedik alkalommal rendezte meg kishal fogó versenyét, melynek helyszíne sajnos most sem a Száraz-ér, hanem a Végegyházi Horgásztó volt.

Tovább...

Harmadik tóavató horgászverseny Végegyházán

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület harmadik alkalommal rendezte meg Tóavató Kupa nagyhal fogó horgászversenyét a Végegyházi Horgásztavon.

Tovább...