Végegyházi Horgásztó

Hírek

Horgászaink figyelmébe!

Tisztelt horgásztársak! Az idei évtől már csak érvényes horgász kártya regisztrációval, illetve horgász kártyával adható ki az állami jegy. Ennek feltétele a horgász regisztráció, amit a Végegyházi Sporthorgász Egyesület tagjai már múlt év szeptembere óta elvégezhettek, illetve elvégezhetnek a Barangoló Közösségi Házban is, ahol hétfőn, szerdán és pénteken 15-17 óráig biztosítunk erre lehetőséget.

Tovább...

Haltelepítés

2018. április 5.-én öt mázsa három nyaras ponty került telepítésre tavunkba.

Tovább...

Indul a horgász szezon Végegyházán!

A hagyományos időpontban, március 15-én nyitja meg kapuit a Végegyházi Horgásztó, ezzel kezdetét veszi a horgász szezon nálunk is.

Tovább...

Nagy ho-ho-ho horgászverseny

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2017. szeptember 30-án tizedik alkalommal rendezte meg kishal fogó versenyét, melynek helyszíne sajnos most sem a Száraz-ér, hanem a Végegyházi Horgásztó volt.

Tovább...

Harmadik tóavató horgászverseny Végegyházán

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület harmadik alkalommal rendezte meg Tóavató Kupa nagyhal fogó horgászversenyét a Végegyházi Horgásztavon.

Tovább...

Újdonságok a végegyházi horgászok háza táján

Nem telt eseménytelenül eddig a Végegyházi Sporthorgász Egyesület nyara. Számos változás és újdonság várható az elkövetkezendő időszakban is.

Tovább...

II. Szezonnyitó horgászverseny

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2017. május 1-jén rendezte meg második szezonnyitó horgászversenyét a Végegyházi Horgásztavon.

Tovább...

Egy éve nyitottuk meg a végegyházi horgásztavat

A megnyitó ugyan 2015. augusztus 1-jén volt, a horgászok azonban csak a következő napon, augusztus másodikán, az első tóavató kupán vették igazán birtokukba.

Tovább...

Megszaporodtak a végegyházi horgászok!

Az utóbbi időszakban jelentősen megemelkedett a Végegyházi Sporthorgász Egyesület tagjainak száma, hiszen már több mint százötven taggal dicsekedhetünk. Ennek oka egyrészt a horgásztavunk beindítása, valamint a horgászokmányok ellenőrzésének a szigorítása.

Tovább...

Rekord számú résztevő a horgászvizsgán

A Barangoló Közösségi Ház adott otthont a Végegyházi Sporthorgász Egyesület szervezésében megrendezett horgászvizsgának, 2016. május 06-án. Az egyesület ötödik alkalommal szervezett kihelyezett vizsgát, amely rekord számú résztvevőt hozott.

Tovább...